Ve Strange Brigade to nandáte mumiím
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve Strange Brigade to nandáte mumiím

Ve Strange Brigade to nandáte mumiím

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

24. 4. 2018 15:43 1
Reklama

Někdo hru Strange Brigade přirovnává k Zombie Army z Egypta, jiný zase k Left 4 Dead s mumiemi a někomu třeba dává vzpomenout na dobrodružství Indiana Jonese. Tak či onak se u jeho hraní nejspíš nudit nebudeme. O tom se nás hra snaží přesvědčit ve svém novém příběhovém traileru, v jehož závěru se navíc dozvídáme, že nám Strange Brigade zavaří již koncem letošního léta, konkrétně 28. srpna.

Za Strange Brigade stojí studio Rebellion (Aliens vs. Predator, Sniper Elite, trilogie Zombie Army), které má tedy se střílením, akcí i kooperativními prvky ve svých hrách zkušenosti, a ty bezpochyby hodlá ve své nejnovější chystané hře náležitě zúročit. Strange Brigade se bude odehrávat ve třicátých letech minulého století v Egyptě a hráči se v průběhu kampaně pro jednoho až čtyři hráče budou muset vypořádat nejen s hrobu povstalou královnou Seteki a její armádou mumií a nemrtvých, ale také s pyramidami a kobkami plnými smrtelných pastí, překážek, hádanek a ztracených pokladů.

Váš zvláštní oddíl, tedy Strange Brigade, se bude skládat z jednoho až čtyř dobrodruhů, a bude to partička poměrně různoroná, nejen co do vzhledu, ale i do zvláštních schopností. Hrát tak budeme třeba za vojáka, domorodou ženu nebo klasického dobrodruha. Hru by mělo jít hrát i v sólo variantě, přestože se primárně jedná o kooperativní záležitost.

Strange Brigade vychází 28. 8. 2018 na PS4, Xbox One a PC (Steam) a počínaje dneškem je možné si jej předobjednat. Všichni předobjednatelé dostanou navíc speciální balíček zbraní do hry. Digitálně je si možné předobjednat i Deluxe edici, která obsahuje mimo hry také Season Pass, zaručující přísun nových misí, postav, zbraní a předmětů i po vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama