Update enginu zlepší Pátek třináctého
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update enginu zlepší Pátek třináctého

Update enginu zlepší Pátek třináctého

David Plecháček

David Plecháček

27. 4. 2018 15:21 6
Reklama

Před rokem jsme se v těchto dnech sami sebe ptali, zda-li spíše uspěje Dead by Daylight, nebo zda hráči spíše vsadí na klasiku v podobě Friday the 13th. Po asymetrických slasher multiplayerech se ale za pár měsíců slehla zem, oba projekty se stáhly do ústraní a do médií neprosáklo nic zajímavého. Vývojáři z IllFonic se ale pokusí vlít Pátku třináctého novou krev do žil.

Friday the 13th totiž mění engine hry. Respektive dochází k jeho updatu, jenž by měl představit hru v mnohem hezčím a zajímavějším světle. K dispozici je i oficiální video, nicméně přiznejme si, že i když jsou oba obrazy bezprostředně vedle sebe, příliš rozdílů k vidění není.

Každopádně vývojáři samotní upozorňují, že update ještě není hotový a současná podoba je tak pouze z rozpracované fáze. Možná, že hra ještě prokoukne. Každopádně je to po dlouhé době důvod, jak si obě dvě hry, jak Friday the 13th nebo Dead by Daylight, připomenout. A vy nám při té příležitosti můžete říct, zda jste u žánru zůstali, nebo zda popularita obou her odešla stejně rychle, jako loni v létě přišla.

Friday the 13th a Dead by Daylight si můžete pod uvedenými odkazy zakoupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama