Další náznak o zasazení nového Battlefieldu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další náznak o zasazení nového Battlefieldu

Další náznak o zasazení nového Battlefieldu

David Plecháček

David Plecháček

30. 4. 2018 09:45 9
Reklama

Ačkoliv do plného odhalení nového dílu ze série Battlefield, který je v komunitě označován podtitulem 2018, ještě pár týdnů zbývá, je docela dost možné, že autoři z DICE naznačují, v jakém období by se mohl nový díl odehrávat. A věříme, že potěšíme spoustu z vás – tipujete správně, z bojišť první světové války se dost možná přesuneme do nejkrvavějšího konfliktu lidské historie, války druhé světové.

Signalizují to alespoň poslední změny na CTE serverech (testovací servery hry, kde se testují případné změny, nové zbraně, mody aj.), které přinesly následující informace. Pečliví fanoušci v souborech hry vypátrali zmínku o sedmi nových zbraních, kdy jedna z nich nemá s první světovou válkou nic společného, ale jak hádáte správně, s tou druhou už ano. Konkrétně se jedná o pušku Mosin Nagant N38, jež byla využívána právě během druhé světové války sovětskými vojsky. Zkoušejí DICE tímto krokem funkčnost druhoválečných zbraní ve svých hrách? Dle komunity Battlefieldu 1 je dost možné, že je tomu skutečně tak.

Zbylých šest zbraní pochází z dob konce první světové války, byť se jedná o zbraně, které byly na bojištích tohoto konfliktu využívané minimálně, případně vůbec, avšak tímto syndromem trpí značná část již využitých zbraní ve hře. Konkrétně se jedná o následující:

  •          Thompson M1919
  •          Thompson M1919 Annihilator
  •          Fedorov Degtyarev
  •          Winchester Burton LMG
  •          Single Action Army revolver
  •          Bar A2

Otázkou však zůstává, která ze zbraní se dostane i na klasické servery, ačkoliv fanoušci by si jistě přáli, aby jich bylo co nejvíce. Jsou totiž nespokojeni s dubnovým updatem, který pro hru vyšel v posledních dnech. Krom oprav chybiček a drobných vylepšení nepřinesl téměř žádný nový obsah, po kterém však fanoušci hlasitě volají, zvláště po únorovém DLC Apocalypse, které komunitu spíše zklamalo, než potěšilo. Zatím indicie naznačují, že DICE všechny výše uvedené zbraně testují, ostatně Thompson M1919 Annihilator si mohli hráči na CTE v posledních dnech již osahat. Tak či tak, Battlefield 1 se pomalu loučí, čekají ho dva poslední měsíční updaty, po nichž se na konci června zavře další kapitola série Battlefield a vývojáři, kteří i v posledních měsících pracovali na obsahu Battlefieldu 1, se přesunou na dokončovací práce pro Battlefield 2018. Na jeho definitivní zasazení si ale musíme ještě nějakou dobu počkat.

A co vy, v jakém období byste si přáli letošní Battlefield vidět? Brali byste zmíněnou druhou světovou válku, nebo by se vám více zamlouvalo bojovat například ve Vietnamu? Dejte nám vědět!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama