Do FIFA 18 míří zdarma Mistrovství světa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do FIFA 18 míří zdarma Mistrovství světa

Do FIFA 18 míří zdarma Mistrovství světa

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

30. 4. 2018 16:10 5
Reklama

Hip, hip, hurá. Volání fanoušků bylo vyslyšeno. Do hry FIFA 18 míří oficiální mód Mistrovství Světa ve fotbale, které už pomalu klepe na dveře a my si ho ještě před samotným začátkem můžeme absolvovat virtuálně.

Přídavek 2018 FIFA World Cup Russia bude pro všechny hráče vlastnící jakoukoliv verzi hry FIFA 18 na platformách PS4, Xbox One, PC a Switch od 29. května zdarma. Kromě tun obsahu a balíčků s motivy Mistrovství Světa v režimu Ultimate Team si můžete s plně licencovanými týmy zahrát kompletní mód Mistrovství Světa od skupinových bojů až po samotné finále a vysněnou trofej, a to buď sami, s kamaráda nebo online. Kromě licencovaných a autentických týmů, dresů, znaků, trofeje a míče nás čeká všech 12 ruských stadionů, kde se letošní fotbalový svátek bude konat.

Ano, asi si říkáte, co když je můj oblíbený tým Česka republika. Obávat se nemusíme, v EA mysleli i na nás. K dispozici totiž bude takzvaný custom tournament mode, kde si můžeme vybrat i náš obávaný Český tým a další, které se nekvalifikovaly.

Pozadu pochopitelně nezůstane ani již zmiňovaný klenot - Ultimate Team. Ten dostane speciální mód FIFA World Cup a sním spojeny nové kartičky hráčů s upravenou "chemií" a další předměty nebo SBC. EA rovněž slibuje kartičky s ikonami z Mistrovství světa. To znamená, že se ve hře objeví retro verze hráčů, kterým se na předchozích mistrovstvích dařilo nejlépe a k tomu budou přizpůsobeny i jejich atributy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama