Organizátoři potvrdili RPG od CDP na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Organizátoři potvrdili RPG od CDP na E3

Organizátoři potvrdili RPG od CDP na E3

David Plecháček

David Plecháček

30. 4. 2018 16:21 2
Reklama

Tentokrát oficiálně – na E3 nebude chybět CD Projekt Red a zároveň nebude chybět nějaké jejich RPG. Alespoň to vyplývá z údajů zveřejněných přímo organizátory akce. Údajně se jedná o hru, která bude v tomto ohledu debutovat a která se chystá na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Co by to tak asi mohlo být?

Jistě, někteří si asociují CD Projekt se skvělým Zaklínačem, očekáváme ale, že en není na pořadu dne. Namísto toho je tu hra, jejíž twitterový účet se konečně probral z kómatu a obecně se o ní začíná hovořit v reálných obrysech. Ano, Cyberpunk 2077 pomalu přichází a zdá se, že zvěsti o přípravách traileru a dema prezentovaného za zavřenými dveřmi se zakládají na pravdě.

Ne, že bychom o něčem takovém vůbec pochybovali, ale pokud mezi námi někdo takový byl, může si odškrtnout další známou položku z výstavy. Je otázkou, jestli se Cyberpunk objeví na nějaké tiskové konferenci, případně na jaké. V minulosti se Zaklínač 3 objevil na konferenci Microsoftu a je tak možné, že se situace zopakuje. Na druhou stranu co bylo tehdy nemusí být teď, situace je odlišná než před lety i co se týče poměru mezi vlastníky jednotlivých konzolí. Cyberpunk ale na nějakém z podií bude, to je téměř jisté.

Letošní E3 se koná od 12. do 14. června, tiskové konference přijdou na řadu o několik málo dní dříve. Nejprve přijde na řadu EA 9. června ve 20 hodin, posléze 10. června ve 22:00 Microsoft, od půl čtvrté ráno Bethesda a kolečko završí Ubisoft (též 22:00) se Sony, jejíž konference ještě přesný čas nemá stanovený. Jako vždy ale na ní přijde řada někdy nad ránem. V šest hodin večer našeho času, v úterý, 12. června, vlastně E3 jakožto výstavu nastartuje svou atypickou akcí Nintendo.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama