The Forest je venku, chystá se VR verze
i Zdroj: Endnight Games
Novinka The Forest je venku, chystá se VR verze

The Forest je venku, chystá se VR verze

David Plecháček

David Plecháček

2. 5. 2018 09:51 2
Reklama

Právě teď si můžete pořídit survival hororovou hru The Forest. Vlastně jste měli příležitost už od roku 2014, kdy vstoupila do předběžného přístupu na Steamu, po letech ale konečně vychází v plné verzi. The Forest je všeobecně kladně přijímaná záležitost, které by měla plná verze vlít ještě dravější krev do žil.

Samozřejmostí nové verze 1.0 jsou novinky v podobě neokoukaného vybavení, ale také změny v endgame obsahu či nové alternativní konce. Tím vším se vývojáři z Endnight Games mohou nově chlubit. Jako obvykle ale tady výčet jen začíná a reálně je mnohem širší, obohacený o tuny věcí, které byly průběžně předělávány a vylepšovány.

„Je tu ale také hodně věcí, které teprve plánujeme zrealizovat. Plánujeme hru masivně podporovat i teď v plné verzi,“ říkají lidé, kteří za The Forest stojí. Jednou z věcí je například VR update, který do hry dorazí 22. května. Všichni majitelé jej budou mít k dispozici bezplatně. Jedná se o plnou hru, jejíž HUD se bude ukrývat na chytrých hodinkách a jeden ze stěžejních prvků hry – kácení stromů – bude probíhat prostřednictvím vašich paží. „Myslíme, že je to nejzábavnější VR hra, kterou jsme kdy hráli,“ říkají autoři.

V plánu na letošní rok je i verze pro PlayStation 4. Endnight ale konkrétnější datum světu nesdělili, musíme si tak počkat na další informace. Za rohem se nachází E3, tak kdo ví, jestli vývojáři neprozradí více přímo z Los Angeles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama