Paladins konečně opouštějí early access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Paladins konečně opouštějí early access

Paladins konečně opouštějí early access

David Plecháček

David Plecháček

3. 5. 2018 09:14
Reklama

Ačkoliv Paladins svou popularitou prohání známější Overwatch, hra stále ještě oficiálně nevyšla z předběžného přístupu. Skutečně, Hi-Rez ji stále drží na Steamu v early access a i na konzolích se technicky nachází v betaverzi. Na to, že ji vyzkoušelo 25 milionů hráčů... Každopádně vývojáři konečně usoudili, že přišel čas na verzi 1.0.

„Ani teď, když jsou Paladins milionkrát lepší a vyleštěnější hrou než při příchodu do předběžného přístupu, je nepovažujeme za hotové,“ říkají autoři i přes to, že se rozhodli vstoupit do nové fáze vývojového cyklu. Update přijde celosvětově na všech zařízeních 8. května, ale i když je důvod k oslavám, je jasné, že tady práce nekončí. „Víme, že toho máme ještě hodně před sebou.“

Čistě teoreticky ale nová verze neznamená žádnou zásadní změnu. Paladins vždy budou free-to-play hrou a, stejně jako Overwatch, budou sázet především na kosmetické balíčky a další sběratelné prvky. Kromě dalšího leštění, čištění a opravování chyb chtějí lidé z Hi-Rez najet na pravidelné updaty, které by přinášely „úžasný nový obsah“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama