BF1 obohacují nové varianty zbraní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BF1 obohacují nové varianty zbraní

BF1 obohacují nové varianty zbraní

Marek Selinger

Marek Selinger

8. 5. 2018 10:38
Reklama

Ačkoliv aktivní podpora Battlefieldu 1, který vyšel již před dlouhými 18 měsíci, pomalu končí, autoři ze studia DICE se snaží hru nadále obohacovat. Posledním update hry přinesl několik drobných vylepšení, ale hlavně sedm nových variant zbraní a tři zbraně úplně nové.

Jak jsme vás nedávno informovali, okolo posledního přírůstku do série Battlefield se toho děje v posledních týdnech docela dost. DICE vyslyšeli volání fanoušků o nový obsah, a tak přidávají další varianty zbraní, které se ve hře již nacházejí. Nutno říci, že se to týká pouze některých zbraní ve třídách Assault a Scout, tudíž ti, kteří rádi oživují své kolegy, případně je podporují ze zálohy, tentokrát mají smůlu. Dobrou zprávou je i to, že nové varianty si mohou vyzkoušet všichni hráči, nezáleží tedy, jestli si v minulosti pořídili některé z DLC, případně celý Premium Pass. Zbraně není potřeba nijak složitě odemykat, stačí pouze ve hře najet do editace tříd a zbraň si vybrat. Kompletní seznam nových variant je následující:

Sjörgen Inertial Sluh

Ribeyrolles 1918 Optical

Machinepistol M1912/P.16 Experimental

M1917 Patrol Carbine

Type 38 Arisaka Patrol

Carcano M91 Patrol Carbine

Ross MkIII Infantry

M1917 Enfield Silenced

Krom toho ale poslední update přinesl zbraně, se kterými jsme se doposud ve hře setkat nemohli. Jedná se, o již v dřívější novince zmíněný, Thompson SMG, který ve hře nese název Annihilator Trench. Jeho odemknutí není nijak komplikovaná záležitost – stačí pouze, když zabijete 100 protivníků jako Assault svou hlavní zbraní, a 25 nepřátel svou vedlejší zbraní. A pokud rádi likvidujete živé protivníky zbraní na blízko, nyní to můžete provádět Waleskou čepelí, případně srpem. I tyto dvě nové zbraně si našly cestu do Battlefieldu 1. Pro odemknutí druhé jmenované stačí provést pět zabití právě Waleskou čepelí.

Krom toho přinesl update zvýšení maximálního levelu hráče ze 140 na 150, avšak s tím, že poskočení z levelu 140 na 141 potrvá výrazně déle, než ze 130 na 131. Úplně poslední výraznější update hry dorazí na začátku června a přinese to, co hráči žádali dlouhé měsíce – hrát režim Operací pouze na jedné mapě. Nyní je stále možné hrát Operace pouze na dvou a více mapách, což zvyšuje nároky na časové možnosti hráče. Za měsíc si tedy budou moc hráči užít jednokolové operace hned na 5 mapách, konkrétně Giant’s Shadow, Prise de Tahure, Lupkow Pass, Zeebrugge a River Somme. Ačkoliv se jedná o mapy z DLC, tento zbrusu nový mód bude dostupý všem hráčům bez rozdílu vlastnictví DLC/Premium Passu, což je bezpochyby výborná zpráva. Otázkou zůstává, jak se DICE postaví k dodatečnému obsahu pro Battlefield 2018, zdali se opět dočkáme Premium Passu, nebo studio příjde s něčím úplně jiným. Na to si ale musíme počkat minimálně do plného odhalení nového dílu série, které by mělo přijít v rámci EA Play, tzn. na začátku června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama