Druhá epizoda The Council vyjde za týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá epizoda The Council vyjde za týden

Druhá epizoda The Council vyjde za týden

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

8. 5. 2018 11:28
Reklama

První část epizodické adventury The Council vyšla před dvěma měsíci a solidně rozčeřila vody svého žánrového rybníčku. Považte sami – jedná se o hru obsahující systém hráčových voleb, v níž každé rozhodnutí, ba každá věta, skutečně může mít reálné důsledky. 

Tato skutečnost, spolu s pro adventury netradiční přítomností RPG prvků a velice neotřelým zasazením děje do 18. století na odlehlý ostrov s postavami jako Napoleon Bonaparte a George Washington, zapříčinila, že si první epizoda v recenzi u nás na hrej.cz vysloužila absolutní hodnocení.

Druhé části (z chystaných pěti) se dočkáme již 15. května, a s ní i pokračování příběhu v závislosti na tom, jaká rozhodnutí jsme v minulosti učinili. Druhá epizoda dostala příznačný název Hide and Seek (Hra na schovávanou) a opět se budeme v roli Louise de Richtera snažit dopátrat osudu matky v sídle vlivného boháče, tajemného Lorda Mortimera.

V druhé epizodě na ostrově samozřejmě natrefíme i nové postavy a zavítáme také do dosud nevídaných zákoutí boháčovy rezidence a jejího okolí. To ostatně naznačují i nové níže přiložené oficiální screenshoty z epizody dvě.

The Council Epizode 2: Hide and Seek vychází na Xbox One, Playstation 4 a Steam 15. května, přičemž majitelé kompletní hry a Season Pass získají oproti ostatním dvoudenní náskok. Všech pět chystaných her pořídíte na PC v elektronické kompletní edici za 29,99 euro, respektive dolarů v případě konzolových verzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama