Nové záběry z H1Z1 před otevřenou betou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové záběry z H1Z1 před otevřenou betou

Nové záběry z H1Z1 před otevřenou betou

Martin Nahodil

Martin Nahodil

9. 5. 2018 10:46
Reklama

Ještě před tím, než přišlo PUBG a Fortnite tady byla battle royale akce H1Z1. Spolupracoval na ní i PlayerUnknown alias Brendan Greene. Dlouhou dobu ale byla v předběžném přístupu a postupem času se na ni tak nějak zapomnělo. Vývojáři ze studia Daybreak Games to chtějí změnit, a tak si to se svojí hrou namířili na PS4, kde zanedlouho začíná otevřená beta. 

Nepůjde jen o prachsprostý port, v konzolové verzi bude hodně odlišných věcí. Krom kompletně přepracovaného uživatelského rozhraní přibydou i nové zbraně a vybavení. Značných změn se dočkal i systém lootování a airdropů. Sbírání věcí bude výrazně rychlejší a dropy budou hráče nutit, aby byli neustále v pohybu. Vývojáři si slibují, že díky změnám v hratelnosti se zápasy značně zrychlí. Proto také zvýšili rychlost, jakou se plyn bude po mapě rozšiřovat.  

Sami se můžete podívat na téměř 10 minut záběrů z hraní. Hra nevypadá, že by na PlayStationu měla jakékoliv problémy, i když jeden zásadní bych tady viděl. Jeho jedinou konkurencí na konzoli od Sony bude Fortnite, který H1Z1 válcuje snad ve všech směrech. Nebudeme ale dělat ukvapené záběry. Raději si to během otevřené bety, která startuje 22. května, vyzkoušejte sami.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama