Nákupem skinu v OW podpoříte charitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nákupem skinu v OW podpoříte charitu

Nákupem skinu v OW podpoříte charitu

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

9. 5. 2018 14:05
Reklama

Blizzard se rozhodl využít jednu z nejúspěšnějších stříleček roku 2016 pro charitativní účely. Až do 21. května si tak budeme moct zakoupit růžový skin pro Mercy, tedy hrdinku primárně zaměřenou na léčení spoluhráčů. Cena 15 euro na první pohled možná nevypadá kdo ví, jak vlídně, ale je důležité si uvědomit, že celá částka půjde pro Breast Cancer Research Foundation (BCRF), tedy organizaci zaměřenou na boj s rakovinou prsu. Výskyt rakoviny prsu se neustále zvyšuje například i České republice a od Blizzardu je tak takový krok dobrým nápadem.

Skin je to skutečně vydařený a Mercy v něm vypadá velmi roztomile. Díky němu vlastně budou o vaší pomoci vědět i ostatní hráči ve hře. Skin je k dispozici pro PC, PlayStation 4 (vyžaduje PS Plus) a Xbox (nutnost vlastnit Live Gold). Skin si lze zakoupit například na oficiálních stránkách zde. Nezapomeňte si vzhled také prohlédnout v přiloženém traileru.

Některé předměty lze získat i bez placení. Jak můžete vidět na obrázku níže, zobrazené ikony či spreje dostaneme pouze za přihlášení se do hry, případně sledovaní určitého počtu hodin streamu.

K dispozici je navíc i limitovaná edice růžového trička na motivy Mercy za 30 dolarů. V předprodeji je dostupné až do 21. května a dorazit by mělo do konce třetího čtvrtletí 2018. Model pro pány i dámy si můžete pořídit zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama