Shadow of War má nové rozšíření i trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow of War má nové rozšíření i trailer

Shadow of War má nové rozšíření i trailer

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

9. 5. 2018 05:00 3
Reklama

Middle-earth: Shadow of War je na herní scéně již od října 2017. Na základní hru pak v únoru letošního roku navázalo první rozšíření Blade of Galadriel. A ačkoliv celkově jde o hru poměrně komplexní, touto dobou ji má většina hráčů již skrz na skrz prošlou. Uzrál tak čas na další rozšíření, tentokrát v podobě Desolation of Mordor, které právě dorazilo na PC, PlayStation 4 i Xbox One.

O akčním RPG inspirovaném světem Pána prstenů jsme vás informovali již v naší recenzi. Podívejme se tedy, co nového na nás čeká v novém DLC. Nebudeme nyní odhalovat nic ze závěru dění základní hry a jen podotkněme, že hlavní postavy Talion i Celebrimbor se v rozšíření objevit nemohli. Jejich roli tak směle převzala jiná postava, kterou jsme mohli již dříve potkat. Jde o hrdinu jménem Baranor, známého kapitána z Minas Ithil, který se vydává na daleký východ, kde slunce pálí tak moc, že všude zbyl jen prach a písek. V těchto nehostiných podmínkách se nám naštěstí dostane pomoci od vlastního bratra Serka, se kterým se vydáme osvobodit oblast Lithlad.

Na rozdíl od základní hry se tentokrát nebudeme spoléhat na mocnou magii, ale většinu práce odvedou naše šikovné ruce, případně naše moderní technika. Jak ukazuje launch trailer níže, k dispozici máme vystřelovací hák, díky kterému se okamžitě dostaneme téměř kamkoliv. Ten mimochodem nápadně připomíná vychytávku z Assassin's Creed. K zahození nakonec není ani rozbalovací padák, který nám umožní plachtit ve větru. V boji se bude hodit také speciální kuš či ohnivý štít, obojí lze na místě ihned rozbalit a bleskově použít. DLC získáte v rámci Season Passu, který je k dispozici na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama