Oznámen PES 2019, zhlédněte trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámen PES 2019, zhlédněte trailer

Oznámen PES 2019, zhlédněte trailer

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

10. 5. 2018 08:00
Reklama

Jedna z hlavních fotbalových herních sérií, Pro Evolution Soccer, se brzy dočká nového pokračování. Kromě oznámení nadcházejícího dílu s číslovkou 2019 jsme se dočkali i povedeného traileru, na který se určitě doporučujeme podívat. A co je nového?

V PES 2019 vaši hráči pocítí únavu jako nikdy předtím. Ubývající síly citelně ovlivní kompletní chování na hřišti a to včetně celkového výkonu. Dočkáme se i zdokonalené fyziky (zejména míče), vylepšené umělé inteligence a hlavní hvězdy budou jedinečnější než kdy dříve. To vše nadšeně oslaví fanoušci na tribunách, jejíchž animace budou věrohodnější než kdy dříve. Inovace se dočkal i myClub, změnil se systém karet hráčů a samozřejmě nechybí ani lepší grafika včetně 4K a HDR podpory.

Pokud vás napadla otázka, která fotbalová hvězda se tentokrát dostala na obálku, pak vězte, že jde o dvaceti pětiletého brazilského útočníka a záložníka jménem Philippe Coutinho. Ten od 2018 hraje za FC Barcelonu. Kromě této standardní edice je však k dispozici také dražší edice Davida Beckhama. Poslední možností je legendární edice, kterou taktéž zdobí David Beckham. Na oficiálních stránkách hry společnost Konami rovnou odhalila i plánované datum vydání. To je stanoveno na 30. srpna 2018, kdy titul dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednávky již běží.

PES 2019 se objevil na PlayStation Store již koncem dubna. Tehdy šlo ale o lidskou chybu a hra byla z nabídky ihned stažena. Oficiální potvrzení vývoje hry se tak očekávalo spíše až na blížící se E3 konferenci. Jak ale sami vidíte, dočkali jsme se o něco dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama