Vyzkoušejte si závody Onrush v betě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si závody Onrush v betě

Vyzkoušejte si závody Onrush v betě

Marek Selinger

Marek Selinger

10. 5. 2018 09:28
Reklama

Dodnes si pamatujeme moment, kdy jsme si domů přinesli svou zbrusu novou PS3 v bundlu se střílečkou Resistance: Fall Of Man a závody Motorstorm. Ty nás uchvátily svým adrenalinovým pojetím, a ačkoliv jsme se dočkali ještě několika dílů, popularita pomalu klesla až na úroveň, že Sony sérii úplně odpískala. Pokud tedy hledáte způsob, jak se vyřádit v bahnitých závodech, Onrush se zdá jako velice slibnou příležitostí.

Mají ji na starost mazáci z Codemasters, což už by mohlo napovídat, že se můžeme těšit na povedené svezení. Pokud si chcete Onrush vyzkoušet ještě předtím, než 5. června definitivně vyjde, máte ideální příležitost. Dočkali jsme se upřesnění, kdy si hráči na PS4 i Xboxu One budou moci vyzkoušet otevřenou betu hry. Ta započne již příští čtvrtek 17. května a bude dostupná po celé čtyři dny, tzn. do 21. května.

Co se týče obsahu bety, tak ta by měla hráče provést úplnými začátky hry, kdy bude na výběr hned několik vozidel. Očekáváme tedy prvních pár závodů z karierního režimu. Avšak pokud by chtěl někdo poměřit své síly s ostatními hráči, tak dostane šanci i k tomu. K dispozici budou hned dvě multiplayerové mapy, a to Big Dune Beach a Crater Lake.

Krátce po oznámení vypadalo Onrush všelijak, avšak s každým trailerem vypadá hra více a více nadějněji. Na definitivní ortel nad hrou, která si dává za cíl vzpomenout na již zmíněný Motorostorm, si budeme muset počkat do začátku června. Pokud však autoři dostojí svých slov, můžeme se těšit před E3 na povedené závodění a obrazovku zašpiněnou od bahna.

Onrush si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama