Ze Shadow of War mizí mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ze Shadow of War mizí mikrotransakce

Ze Shadow of War mizí mikrotransakce

Martin Nahodil

Martin Nahodil

10. 5. 2018 08:44
Reklama

Vývojáři ze studia Monolith Productions už dříve avizovali, že v budoucnu už nebude v Middle-EarthShadow of War potřeba mikrotransakcí. Ta chvíle přišla právě teď a s dnešním patchem si tak už nekoupíte žádný lootbox za reálné peníze.  

Obchod, kde jste si War Chesty kupovali, ale ještě svoje brány neuzavírá. Speciální měnu stále můžete získat za plnění aktivit ve hře. Stále je tedy možnost, jak se dostat ke vzácnému obsahu z beden. Lootboxy kompletně ze hry zmizí 17. července. Pokud by vám náhodou zbyla nějaká speciální měna, tak jako kompenzaci dostanete nějaké to vybavení.  

Shadow of War je jedna z těch her, kde lootboxy ovlivňovaly hratelnost. Mohli jste z nich totiž získat nejen vybavení, ale hlavně legendární orky do své armády. Pokud jste se dostali k pár takovým hned na začátku hry, tak to dost ovlivnilo obtížnost dobývání.  

Mimo to se s posledním patchem do hry dostala zbrusu nová obtížnost Brutal. Vylepšení doznal i foto mód a k tomu přibyly nové skiny. Zajímavější je ale upravený systém Nemesis, díky kterému se teď bude lépe pracovat se špehy.  

Pokud by tohle pro vás nebyl dostatečný důvod proč se do Shadow of War vrátit, tak vás možná zaujme nové DLC Desolation of Mordor, které vyšlo před pár dny. To do hry přidává novou část příběhu, novou oblast a spoustu dalších drobností.  

Tuto hru si můžete pořídit na Xzone.cz 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama