Padesát minut z alfa verze Days Gone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Padesát minut z alfa verze Days Gone

Padesát minut z alfa verze Days Gone

David Plecháček

David Plecháček

11. 5. 2018 09:00 2
Reklama

Květen bude zřejmě patřit magazínu Game Informer, tedy pokud se těšíte na třicetihodinový příběh Deacona St. Johna. Days Gone vyjde sice až příští rok, ale právě Game Informer měl možnost podívat se na zombie hezky zblízka. O nových informacích jste se mohli dočíst před několika dny, teď půjde spíš o obrazový materiál. Není totiž nic lepšího, než vidět jakoukoliv hru přímo v chodu.

Považujme tuto zprávu jako takový update. Game Informer totiž bude vypouštět informace o chystaném open-worldu postupně. Ke zdroji se tak budeme opakovaně obracet i my. Tentokrát jsme se k němu dostali skrze bohatého gameplay videa. Je potřeba brát v potaz, že jde stále o alfaverzi, ale na základě padesáti minut už si lze udělat obrázek o tom, zda je Days Gone hrou pro vás, anebo nikoliv.

Kromě jiného se můžete podívat na mnohem kratší video, jehož náplní je přesně 157 rychlých otázek a následných odpovědí. Dozvíte se například, že vývojáře z Bend Studios už unavuje neustálé přirovnávání k The Last of Us a že tyto hry jsou si podobné jenom v zabíjení monster, "která jsou naživu". Kromě dalších věcí Deacon umí plavat, ale neplave (odpověď na otázku proč se dozvíme v příběhu), a zároveň má například vymodelované bradavky. Game Informer je zkrátka zvídavý a ptal se na ledasco. 

Víme, že si Deacon bude otáčet automaticky v určitých situacích i kšilt dopředu, že je klaďas, který nejde pro žert příliš daleko a nepřátelé jej uslyší na míle daleko do té doby, než si nevylepší na motorce svůj tlumič. Ostatně motorku půjde ověnšit zbrusu novými díly a prvky, a když je kompletně vyměníte, rozhodně nepůjde o ten samý stroj. Zároveň hru v žádném případě nepůjde projít bez jediného zabití. Samozřejmě bude přítomen fast-travel. 

...

Byli bychom tu dlouho. Bude lepší, když se na otázky a odpovědi podíváte i vy. 

Days Gone si můžete už teď předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama