Známe datum konání E3 konference Sony
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum konání E3 konference Sony

Známe datum konání E3 konference Sony

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 5. 2018 14:38 14
Reklama

Po Square Enixu se přidává i Sony s oznámením data konání jejich konference v rámci největší herní výstavy roku E3. Odhady se potvrdily a konference započne 12. června ve 3 hodiny ráno našeho času. Podobně jako Bethesda to pro nás není moc pohodlné. Ale co! Za ty hry to přeci stojí.  

Sony se na úvod oficiální zprávy vrací, k již vydaným titulům a pochvaluje si, jak se jim poslední roky daří. Také dávají jasně najevo, že rok 2018 pro ně teprve začal a my se tak můžeme těšit na další velké hry a oznámení.  

Bylo jmenováno pár titulů, které se stoprocentně objeví na plátně. Jako první došla řeč na Death Stranding od Hidea Kodžimi. To by snad nebyla PlayStation konference, kdyby se tam alespoň na pár vteřin neukázal. Hned v závěsu je nový projekt od studia Sucker PunchGhost of Tsuchima, který byl oznámený loni během akce Paris Games Week. Připomene se také Spider-man od Insomniac Games a v neposlední řadě pokračování The Last of Us. Samozřejmě nás čeká několik oznámení od third-party studií i nezávislých vývojářů. V tomhle ohledu ale na konkrétní tituly nedošlo.  

Po dnešku už snad známe data konání všech velkých konferencí, které se letos budou konat. Pojďme si to shrnout.  

  • EA Play – 9. června ve 20:00 
  • Microsoft – 10. června ve 22:00 
  • Bethesda – 11. června ve 3:30 
  • Square Enix – 11. června v 19:00 
  • Ubisoft – 11. června ve 22:00 
  • Sony – 12. června ve 3:00 
  • Nintendo Spotlight – 12. června v 18:00 

Vypadá to, že letošní E3 bude pořádně nabitá. Všechny konference budete moci sledovat živě na streamech. Osobně se nejvíc těším na Bethesdu se Sony. Co si ale budeme povídat. Na každé z nich mě jistě něco překvapí.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama