Fortnite získal novou zbraň i jablíčka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite získal novou zbraň i jablíčka

Fortnite získal novou zbraň i jablíčka

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

16. 5. 2018 13:20
Reklama

Update 4.2 přinesl do Battle Royale titulu Fortnite hned několik zajímavých inovací. Nová zbraň, jablíčka i automatické braní vybavení už nás očekávají.

Zaprvé se dočkáme útočné pušky Burst Assault Rifle, která zvládá střílet dávkami. Tahle zbraň uděluje 32 až 33 poškození a střílí dávky po třech nábojích (využívá medium střelivo). Pokud si nyní říkáte, že zbraň s tímto názvem ve hře už používáte, máte pravdu. Nová zbraň sice vypadá jinak a má lepší parametry, ale v podstatě jde o epickou a legendární verzi již známé zbraně. Na obrázek podoby nového modelu se můžete podívat níže.

V nadpise zmíněné jablka budou k dispozici napříč celou mapou, přesněji řečeno pod stromy. Po jejich snězení se nám vyléčí 5 životů. Ladění se dočkaly i účinky zbraní a například Damage Trap už neubírá 125, ale jen 75. Standardní konfigurace pro gamepad zase byla přejmenována na "old school". Samozřejmou součástí updatu je oprava řady bugů.

Zajímavou inovací je také možnost zapnout si v menu automatické braní zbraní i vybavení, pokud přes ně pouze přejdeme. Jak ukazuje tweet níže, pokračují také opravy po pádu meteoritu. Kompletní seznam všech změn naleznete v oficiálním příspěvku.

Chcete vidět Fortnite v akci? Pak se podívejte na náš komentovaný gameplay nebo si hru rovnou stáhněte z oficiálních stránek. Battle Royale mód je přece jen free to play.

Fortnite získal novou zbraň i jablíčka
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama