Little Nightmares konečně na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Little Nightmares konečně na Switchi

Little Nightmares konečně na Switchi

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

18. 5. 2018 17:25
Reklama

O adventuře Little Nightmares, která je už přes rok k dispozici na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One, jsme vás naposledy informovali začátkem dubna. Právě tehdy vyšel vůbec první trailer, který se věnoval verzi pro Nintendo Switch. A právě na tuto konzoli dnes titul vychází, což ostatně oznamuje i živě hraný launch trailer.

Jak je patrné z názvu, Kompletní edice nabízí balíček všeho v jednom. Kromě samotné hry totiž získáme i Secret of the Maw Expansion Pass, jež obsahuje tři nové kapitoly, tedy rozšíření The Depths, The Hideaway a The Residence. Kompletní edice hry je ostatně k dispozici i na ostatních platformách, takže pokud chcete mít všechen obsah hry pohromadě, stačí zakoupit. Novou edici pro Nintendo Switch si můžete pořídit na Xzone.

Švédské studio Tarsier Studios bylo nejdříve známé především svou sérií LittleBigPlanet. Pak ale zabodovalo právě s dnes popisovaným Little Nightmares. Jak jsme vám prozradili už v naší recenzi, na celou herní dobu nás zahalí temnota a napětí, protože každou chvíli budeme mít na kahánku. Dokážete se svou roztomilou postavičkou utéct každému nebezpečí a vyřešit připravené hádanky?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama