Video ukazuje zběsilost nového Onrush
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video ukazuje zběsilost nového Onrush

Video ukazuje zběsilost nového Onrush

David Plecháček

David Plecháček

18. 5. 2018 11:00
Reklama

Možná si při pohledu do našeho kalendáře říkáte, že máme poklidný den. Ne, nemáme. Před naším retrem si totiž spolu s vámi užijeme betu závodního Onrush od studia Codemasters vyvíjeného týmem, který má na svědomí PS4 exkluzivní Driveclub ze současné generace. Beta trvá až do neděle a můžete se jí zúčastnit i vy.

Onrush nabízí čtyři herní režimy – Overdrive, Switch, Countdown a Lockdown – z nichž beta nabízí dva. Všechny ale sdílí náturu samotné hry, totiž extrémní pocit z jízdy a souboje plech na plech, které mohou skončit snad jen vaším koncem, nebo koncem vašeho soupeře. Právě na ničení všech kolem vás se soustředí i nový trailer hry, která se k nám dostane už 5. června.

Každá ze závodních tříd, z nichž můžete vybírat, má své klady a zápory, které samozřejmě můžete využít i proti ostatním. Takže zatímco s velkými vozidly budete dominovat především na zemi, lehčí motorky mají šanci vyřídit soupeře při dopadu ze vzduchu. Onrush je doslova protkán nejrůznějšími cestičkami vedoucí k cíli, které vám dají potřebnou výhodu, jakou právě potřebujete.

Všechno si ukážeme už od 14 hodin. Naše počínání případně samozřejmě naleznete i ze záznamu na YouTube nebo v sekci HrejTV. Chcete-li ale Onrush v kostce, můžete se podívat i na přiložené video. Jak už padlo, hra vychází krátce před E3, a to na Xboxu One a PlayStationu 4. Pořídit si jej můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama