UPDATE: Fortnite dnes obdrží jetpack
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Fortnite dnes obdrží jetpack

UPDATE: Fortnite dnes obdrží jetpack

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

23. 5. 2018 14:39 6
Reklama

Pouhý den poté, co Fortnite vstoupil na scénu eSportu s vyhlášením rozdání 2,2 miliardami Kč na odměnách, jsme se dočkali dalšího ohlášení blížící se novinky.

UPDATE

Den po vydání jetpacku jsme se dočkali oficiálního videa. Podívejte se tak na jetpack přímo v akci.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Jetpack dle oficiálního twitteru hry dorazí již dnes do free to play Battle Royal módu známé akce Fortnite. Jde sice jen o dočasný přídavek a tak nemá valnou cenu s Jetpackem pilovat ty nejúčinnější taktiky, avšak hráč získá možnost pobavit se létáním a prohlídnout si široké okolí.

Není to přitom poprvé, co se jetpacku máme dočkat. Již dříve v tomto roce měl jetpack vpadnout do hry a učinit z nás létací tvory. Společnost Epic Games však na poslední chvíli našela problém a jetpack na neurčito odložil. Čekání však skončí právě dnes.

Fortnite o sobě v poslední době dává pořádně znát. Nejdříve vypustil dočasný mód 50v50, následoval turnaj Solo Showdown a již zmíněný vstup do eSportu. Kromě toho se objevil nový update 4.2 s řadou novinek a začátkem května to byl zase asteroid, který proměnil mapu. Jetpack je tak v podstatě jen třešničkou na dortu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama