Lidé z Dontnod ukázali hodinu Vampyra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lidé z Dontnod ukázali hodinu Vampyra

Lidé z Dontnod ukázali hodinu Vampyra

David Plecháček

David Plecháček

24. 5. 2018 14:41 2
Reklama

Na to, že Vampyr za pár dnů vychází, toho o něm moc nevíme. A moc jsme z něho ani neviděli. Ano, dočkali jsme se vývojářských deníčků, ale vývojáři z Dontnod by do kampaně mohli šlapat trochu více. Především po Life is Strange tu je jistě zvědavá skupina hráčů, která se nemůže dočkat a cokoliv nového hltá s nadšením. Nu, tak pozor, ať vám nezaskočí. Vývojáři totiž z ničeho nic ukazují necelou hodinu přímo ze hry.

To, co uvidíte, jsou možnosti, které hra obsahuje zhruba po šesti hodinách příběhové linky. Jonathan Reid tak už umí nějaké kejkle a dokáže se vypořádat s nejedním nebezpečím. Hodina hraní je doprovázená komentářem francouzských vývojářů, takže pokud vládnete anglickým jazykem, mají pro vás nové záběry další přidanou hodnotu.

Nejednou dojde k rozhodnutí, zda obyvatele vysát nebo zda je uchránit. Toto rozhodnutí bude mít vliv jak na hráče, tak na život v Londýně jako takovém. S každou vysátou duší budete sílit, ale budete-li vysávat nemocné, zlepšíte tím i kvalitu života. Navíc to přináší i bonusy, taková krev vás totiž učiní ještě silnějšími a mocnějšími.

Balancování mezi zdravím obyvatel a tím, koho se rozhodnete zabít, je klíčová i pro hráče, kteří by nechtěli celou čtvrť ztratit. Každá ze čtyřech městských částí má svůj ukazatel zdraví, který je ovlivňován jak počtem nakažených, zabitých, nebo naopak živých přeživších. Pokud o čtvrť přijdete, přijdete o všechno, co se v ní nachází, včetně zadavatelů questů a podobně. Sice to neznamená game over, to, jak se vám v tomto ohledu bude dařit nicméně znamená odlišný zážitek.

O tom ale více ve videu. Dozvíte se v něm, že v rámci průchodu ale nemusíte zabít vůbec nikoho. Dozvíte se toho mnohem víc. Tak si vyhraďte čas, ať víte první poslední. Vampyr si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama