Betatest Black Ops 4 proběhne v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Betatest Black Ops 4 proběhne v srpnu

Betatest Black Ops 4 proběhne v srpnu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

29. 5. 2018 10:15
Reklama

Na konci prvního traileru uvedeného při představení nejnovějšího dílu FPS série Call of Duty jsme se dozvěděli, že ještě před vydáním proběhne betatest. Nyní díky německému GameStopu víme, že by měl probíhat během srpna, a dokonce se bude týkat i PC. V minulosti to totiž nebyla samozřejmost a hru si předběžně mohli zkusit jen hráči na konzolích.

Na přesná data si ještě budeme muset počkat, ale prý by se u každé platformy měla lišit. Jisté ale je, že první se dočkají hráči na PS4. V multiplayer traileru na kanále evropského PlayStationu je totiž řečeno, že právě na konzoli od Sony se Private Beta objeví nejdříve.

Hojně se také spekuluje v souvislosti s PlayStationem o časových exkluzivitách u DLC. O tom zatím nepadlo ani slovo, ale některé zdroje uvádějí, že by se měl Activision vydat stejným směrem jako DICE s Battlefieldem, tedy vydávat dodatečný obsah zcela zdarma. V tomhle případě bychom se ale přikláněli spíš k možnosti, že se během E3 opět oznámí spolupráce Sony a Activisionu zahrnující právě i výše zmíněnou exkluzivitu.

Přístup do betatestu získají všichni hráči, kteří si hru předobjednají. Moc bychom nespoléhali na to, že se objeví i klíče pro ostatní hráče, takže pokud se do testování chcete pustit, nezbývá nic jiného než předobjednávka. Třeba na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama