Odehrává se Death Stranding na Islandu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odehrává se Death Stranding na Islandu?

Odehrává se Death Stranding na Islandu?

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 5. 2018 08:59
Reklama

Death Stranding z pera slavného Hidea Kodžimy je pro nás stále velkou neznámou. Od svého představení na E3 2016 jsme se dočkali tří trailerů, které ale přinášejí více otázek než odpovědí. Jistá je přítomnost několika slavných herců, oproti tomu samotný příběh je stále zahalen rouškou tajemství. Zvídaví fanoušci nyní aspoň přišli s teorií, kde se bude hra nebo její část odehrávat.

Přivedl je k tomu Kodžimův tweet, v němž na obrázku mechem porostlých kamenů demonstruje schopnosti enginu Decima z dílen studia Guerrilla, který v minulosti poháněl například Horizon Zero Dawn. Fanoušci se samozřejmě rychle pustili do hledání rozličných šifrovaných vzkazů, je ale možné, že sdělení je mnohem prostší – podobné mechem porostlé horniny se totiž nacházejí na Islandu, jak na Twitteru podotýká uživatel Rafael Andrade.

Na Island navíc poukazuje více indicií. Právě tam se totiž Kodžima vydal v roce 2014 na průzkum lokací, jak dokazuje jeho starší tweet, taktéž zaměřený na mech. Navíc si v posledním traileru v několika scénách můžete tohoto motivu povšimnout. Poslední nápovědou je potom fakt, že hudbu pro trailery na Death Stranding obstarává islandská skupina Low Roar.

Je samozřejmě možné, že se vývojáři charakterem Islandu jen inspirují a hra samotná se nakonec bude odehrávat ve smyšleném prostředí. Více se snad dozvíme na letošní E3, kde by se dílo Kojima Productions snad konečně mohlo dočkat důkladného představení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama