Prodeje Niohu prolomily hranici 2 mil.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prodeje Niohu prolomily hranici 2 mil.

Prodeje Niohu prolomily hranici 2 mil.

Marek Selinger

Marek Selinger

29. 5. 2018 10:04 3
Reklama

Nesmlouvavá obtížnost, nemilosrdní bossové. Touto sousloví perfektně sedí na japonské souls-like RPG Nioh, které vyšlo již v únoru 2017 na PS4, aby se na podzim téhož roku dostalo i na PC. A ačkoliv obtížnost mohla být pro spoustou hráčů na obtíž, prodeje hry tomu tak nenasvědčují.

Zkušený tým Ninja Gaiden, který za hrou stojí, se nyní na Twitteru pochlubil s konkrétními čísly. Za necelý rok a půl od původního vydání, se hry prodalo na dva miliony kusů. Do tohoto čísla jsou zahrnuty čísla fyzické i digální verze, stejně tak PS4 i PC verze. Dle nás se jedná o parádání čísla, i s ohlededem na již zmíněnou obtížnost hry. Prodejům jistojistě pomohl i Season Pass, který dle reakcí hráčů nabídl další porci kvalitního obsahu.

Nutno uznat, že hra nebyla prostou kopírkou her od From Software, nýbrž si razila svou razní cestu. Její bojový systém se v lecčem lišil, navíc hra místo otevřeného světa obsahovala jednotlivé mise. Pokud se chcete o hře dozvědět více, určitě si přečtěte Pavlovu recenzi. My osobně dodnes vzpomínáme na některé bossy ze hry, kteří nám dali obzvlášť zabrat, jako kupříkladu Great Centipede či Umi-Bozu.

A co vy, hráli jste Nioh, jak se vám líbil? Nebo nemáte na hry podobného ražení nervy? Dejte nám vědět v diskuzi!

Nioh si můžete koupit na serveru Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama