Závodní hra Wreckfest opouští early access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Závodní hra Wreckfest opouští early access

Závodní hra Wreckfest opouští early access

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

1. 6. 2018 14:23 6
Reklama

Název finského studia Bugbear Entertainment vám možná mnoho neřekne, název závodní série FlatOut jistě ano. Autoři prvních tří dílů této série vždy kladli důraz na destrukci nejen automobilů, ale i okolního prostředí a zdá se, že ze zajetých kolejí pneumatik s terénním vzorkem se jim vyjíždět nechce. Již brzy proto budeme mít možnost vyzkoušet finální verzi hry Wreckfest.

Tato hra totiž 14. června opustí Steam Early Access a přejde do své plné verze. Jak sám vydavatel THQ Nordic s úsměvem podotýká, trvalo jí to pouhých 1611 dní". V předběžném přístupu se Wreckfest totiž objevil již v lednu roku 2014. Od původně chladnějšího přijetí se hře poslední dobou daří na Steamu sbírat celkem pozitivní ohlasy, což naznačuje dobré načasování pro opuštění programu předběžného přístupu.

Wreckfest je závodní hra zaměřená na destrukci každého, kdo se vám připlete do cesty. Toho budete moci využít jak ve speciálních destruction derby arénách, tak i při klasickém okruhovém závodění. Hra si dává za cíl především bavit pocitem z jízdy a oťukávání vašich oponentů, a to ve hře jednoho hráče nebo online multiplayeru. K tomu by jí měl dobře posloužit ROMU engine vyvinutý přímo Bugbear Entertainment, jehož předhozí verze byly použity již v sérii FlatOut. Ve hře se tak dočkáme mačkání a odpadávání plechů a plastů našich z vrakoviště vytažených aut, jak jsme zvyklí z předchozích her finských vývojářů.

U příležitosti oznámení brzkého dokončení hry autoři zveřejnili několik nových obrázků, jejichž galerii si můžete prohlédnout níže. Pro úplnost jen dodáme, že se hra později objeví i na konzolích, konkrétní datum však ještě nebylo stanoveno a odhaduje se na listopad letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama