Firelink Shrine vytvořen v Lego Worlds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Firelink Shrine vytvořen v Lego Worlds

Firelink Shrine vytvořen v Lego Worlds

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

3. 6. 2018 23:19
Reklama

Fanouškovské nadšení nezná hranic. Přetváření lokací z různých světů se zejména v Minecraftu a podobných hrách těší velké popularitě. Jednou z her nabízejících podobné kreativní vyžití je i Lego Worlds. Bylo to nedávné vydání remasteru Dark Souls, co inspirovalo autora k vytvoření ikonické lokace Firelink Shrine ve světě populárních kostiček. Výsledkem je ukázka z „remasteru“ spojujícího dva zdánlivě nesourodé světy. Projekt nese název Lego Dark Souls Re-Bricked.

Po zhruba měsíčním snažení youtubera s přezdívkou MythicMarty vznikla z Lego kostek zreplikovaná lokace Firelink Shrine. Autor se ovšem neomezuje pouze na věrně vytvořené prostředí, za pomocí Adobe Premiere do ukázky přidává i user interface, autentickou hudbu a nápisy, či dabing postav. Mimo výše jmenované obsahuje ukázka i souboj s kostlivci na nedalekém hřbitově, kdy hlavní hrdina skutečně kopím věrohodně napodobuje soubojový systém z předlohy.

Video se na YouTube těší velké popularitě a vzhledem k informaci na konci ukázky se zdá, že MythicMarty bude v přetváření světa Lordranu pokračovat. Uvidíme jak daleko tento pokus ještě zajde, každopádně se jedná o pěknou vizitku pro nástroje Lego Worlds. Na pocházku po pomyslné centrále série Dark Souls se můžete podívat na videu níže, hru v nekostičkované, avšak remasterované verzi si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama