Fallout 76 vyjde dle Amazonu 31. července
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 76 vyjde dle Amazonu 31. července

Fallout 76 vyjde dle Amazonu 31. července

David Plecháček

David Plecháček

5. 6. 2018 10:57 5
Reklama

Fallout 76. To nám Bethesda hezky odkrývá složení prezentace na E3. To, že jsme se dozvěděli o Rage 2 a teď o další postapokalyptické novince, ale ještě neznamená vše. Obě hry mohou vyjít bůh ví kdy. Amazon nám ale chce poodkrýt i tuhle neznámou. Na svých stránkách toho totiž napsal více, než kolik by sám asi chtěl.

Britský Amazon měl na svých stránkách původně jako datum vydání 31. prosince. U všech verzí, jak u PC, PS4 a Xbox One ale tento placeholder vystřídalo jiné datum. Také poslední den v měsíci, ale tentokrát v červenci. Amazon jako datum vydání určil 31. července.

Nebylo by to zase takové překvapení. Víme, že Bethesda ráda rychle ukáže a rychle prodá. Vzpomeňme na E3 2015, na níž došlo k představení Falloutu 4 a za pět měsíců jsme ho měli na stole. Je možné, že by Bethesda toto tempo ještě uspíšila? Možné je vše. Poslední červenec je navíc úterý, a i když to samozřejmě není pravidlo, vývojáři mají od dob druhého Sonica rádi úterky jako dny vydání.

Fallout 4? Úterý, 10. listopadu. Fallout: New Vegas? Úterý, 19. října 2010. No a Fallout 3? 28. října 2008. I náš státní svátek před deseti lety připadal na úterý, světe div se. Je tu snad ještě někdo, kdo survivalovský Fallout 76 nečeká na konci července?

Fallout 76 si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama