Nový Hitman bude oznámen už ve čtvrtek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Hitman bude oznámen už ve čtvrtek

Nový Hitman bude oznámen už ve čtvrtek

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 6. 2018 09:00
Reklama

E3 je opravdu za rohem a stále více a více to vypadá, že neuvidíme tolik překvapení. Vývojářská studia totiž poslední týdny lákají fanoušky přes své sociální sítě na oznámení nových titulu, ale pokaždé je naprosto jasné, o co ve finále půjde. K tomu se přidalo i studio IO Interactive, které skrz svůj twitter láká na odhalení nového Hitmana.

V kratičkém videu najdeme datum 7. června. To jistě souvisí s eventem, který pořádá Warner Bros. ještě před samotnou výstavou E3. Pokud jste čekali, že se nové mise Agenta 47 objeví na konferenci Square Enixu, tak vás musíme vyvést z omylu. Na konci loňského roku odkoupilo studio IO Interactive samo sebe a stalo se tak nezávislým. S sebou si vzali i značku Hitman a se Square Enixem tedy už nemají nic společného. Své síly spojili s gigantem Warner Bros..

V souvislosti s Hitmanem také došlo na menší faux pas. Skrz Warner Bros. se dostalo na veřejnost logo nového dílu. Nedlouho po jeho zveřejnění už nebylo na jejich stránkách k dohledání. Nový díl by se tedy měl jednoduše jmenovat Hitman 2, což napovídá tomu, že se IO bude držet epizodického vydávání. Přeci jen jejich poslední výtvor označují jako Season 1 a už v minulosti naznačovali, že druhá sezóna se blíží.

Během čtvrtečního eventu dojde i na jiné hry. Na oficiálním twitterovém účtu WB najdete třeba teaser na závodní hru, která bude mít pravděpodobně něco společného s Nascar. Na další informace si budeme muset počkat. Event můžete sledovat živě na jejich oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama