Soulsovka Code Vein vyjde na konci září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Soulsovka Code Vein vyjde na konci září

Soulsovka Code Vein vyjde na konci září

David Plecháček

David Plecháček

5. 6. 2018 08:35 2
Reklama

Code Vein je dalším projektem, který se snaží zaujmout všechny příznivce studia FromSoftware a díla Hidetaky Mijazakiho. Jeho přidanou hodnotou jsou upíří, kteří lační po krvi a anime stylizace. My měli možnost novinku od Namca hrát, a první minuty byly i přes zajímavé zasazení docela přízemní. Ale plná hra se může samozřejmě rozvinout. Ale kdy?

Dlouhou dobu nebylo zřejmé, kdy se Code Vein dočkáme. Bandai Namco mohlo počkat na E3 a tam představit datum vydání s plnou parádou. Stejně jako další vydavatelé ale i japonská společnost odhaluje své karty s předstihem. Datum 28. září se po výročí vraždy svatého Václava, vyvraždění Slavníkovců nebo atentátu z roku 2012 na tehdejšího prezidenta Václava Klause airsoftovou pistolí stane i dnem, v němž vyjde krvavá upírská řež.

K tomu všemu si samozřejmě můžete pustit i trailer, na jehož konci se zmiňované datum objeví. Na základě záběrů se s námi nezapomeňte podělit o váš názor, zda půjde o další repliku slavnějších her, nebo zda má Code Vein šanci prorazit i u pravověrných fanoušků Dark Souls a jim podobným titulům. Code Vein si případně můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama