Battlefront II přivítá DLC Klonové války
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront II přivítá DLC Klonové války

Battlefront II přivítá DLC Klonové války

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

10. 6. 2018 07:20 2
Reklama

Zatímco před pár hodinami jsme naťukli samotný příchod DLC Klonové války (Clone Wars) pro Star Wars: Battlefront II, nyní se podíváme na samotné detaily.

Hlavní zprávou je oznámení příchodu ikonických hrdinů, kteří tvořili samotné dějiny Hvězdných válek. Znovu se tak shledáme jak s hrdiny v podobě Obi-Wana či Anakina Skywalkera, tak se zloduchy jako je generál Grievous (na snímku) nebo hrabě Dooku.

Dále nás čeká také nová mapa z pouštní planety Geonosis, kde se utkali jediové a kloni na jedné straně a sithové s droidy na straně druhé. DLC má údajně dorazit ještě letos a do jeho vydání se zajisté dočkáme i kvalitního traileru, jak je u této série zvykem.

Futuristická akce Star Wars: Battlefront II z listopadu minulého roku má ale i jiné novinky. Teprve nedávno jsme se dočkali oznámení Season 2, která se inspiruje postavou výborného pilota Hana Sola. Ta od 12. června přidá lokace Coaxium mine a Jabba's palace i nové módy v podobě Extraction a Starfighter arcade. Samozřejmá je spojitost s právě vyšlým filmem Solo: A Star Wars Story.

Mimo toto rozšíření se na obzoru rýsuje také zbrusu nová hra s názvem Star Wars: Jedi Fallen Order. Ta se odehraje mezi epizodami 3 a 4, kdy slavní Jediové byli loveni jako divá zvěr.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama