AC Odyssey se více přiblíží k RPG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC Odyssey se více přiblíží k RPG

AC Odyssey se více přiblíží k RPG

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 6. 2018 21:47 18
Reklama

Konečně jsme se dočkali plnohodnotné ukázky nejnovějšího dílu Assassin's Creed s podtitulem Odyssey. Bude se odehrávat kolem roku 431 před naším letopočtem. Hlavní postavou je odvržené spartanské dítě, které zřejmě nenaplnilo představy rodičů. Hned tady narážíme na velmi zajímavou věc. Bude na vás, kdo bude hlavním hrdinou této odysey. Máte na výběr ze dvou charakterů - Alexios a Kassandra. Podobně jako v Dishonored 2 to bude fungovat tak, že si na začátku hry vyberete jeden z nich a už nebude cesty zpět.

Skrytou čepel v tomto díle nahradí Leonidovo kopí. To vám poskytne řadu unikátních schopností jak v boji na blízko, tak v boji na dálku. Bitvy se pak budou odehrávat jak na souši, tak na moři. Tento trend začal už v Assassin's Creed III. Na scéně se objeví i historické postavy. Konkrétně se představil Sokrates. V souvislosti s tím se potvrdily spekulace ohledně možnosti výběru odpovědí v konverzacích. Série Assassin's Creed se tak posune k RPG ještě více než v Origins.

Podobnost s předchozím dílem se rozhodně nedá popřít. V gameplay traileru si můžete všimnout stejných animací, a dokonce budeme opět mít dron, tentokrát ve formě orla. Crafting, levelování a lovení zvěře bude fungovat na stejném principu, jako v Origins. Místo egyptských bohů tady ale budeme moci narazit na jiné mýtické potvory. Na konci traileru se objevil Minotaurus.

Hra vychází 5. října letošního roku pro všechny platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama