12 minut ze hry všech miniher Dreams
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 12 minut ze hry všech miniher Dreams

12 minut ze hry všech miniher Dreams

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

14. 6. 2018 18:00 3
Reklama

Dreams je chystanou hrou s náplní, kterou lze jen těžko popsat. Jediná hra v sobě ukrývá téměř nekonečno miniher, takže se staneme různými postavami, ocitneme ve všemožných situacích, a nikdy nevíme, co nás vzápětí zrovna čeká. A zatímco jsme se před pár dny na E3 2018 dočkali nového traileru, nyní nám dění ve hře přibližuje dvanáctiminutový gameplay.

V podstatě jde o velkou spoustu miniher, které následují jedna za druhou a my každou chvíli jakoby hrajeme úplně jinou hru. Díky tomu se můžeme rovnou rozloučit se stereotypností. Některé hry přitom mohou trvat klidně i několik vteřin. Pak stačí jen pár kliků a už jsme v jiné hře. Stejně tak vlastní minihry můžeme vytvářet. Je překvapivé, jak rozdílné tyto minihry můžou být. Člověka by snad ani nenapadlo, že jsou všechny vytvořeny v jedné jediné hře. Titul Dreams tak v důsledku nabídne nekonečné množství her. Může nás taková hra začít vůbec někdy nudit?

Tenhle nevšední titul od vývojářského studia Media Molecule (tvůrců LittleBigPlanet) je hernímu světu znám již od svého oznámení z roku 2015. Dreams dorazí pouze na PlayStation 4 a ačkoliv přesné datum vydání zatím neznáme, dočkat bychom se měli ještě letos. Níže se podívejte na zmíněný trailer, případně také na trailer z letošní E3 konference.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama