Nové záběry z Days Gone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové záběry z Days Gone

Nové záběry z Days Gone

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 6. 2018 09:14
Reklama

Také vývojáři ze studia Bend předvedli v rámci výstavy E3 svůj počin. S gamepadem v ruce připomněli očekávanou zombie open-word hru Days Gone. V desetiminutovém videu se rozpovídali o základních herních mechanikách.

Mluvili například o důležitosti motorky, kterou bude možné (a nutné) během používání opravovat. Zároveň je potřeba průběžně doplňovat palivo, jízda na výpary se vzhledem k nehostinnému prostředí rozhodně nevyplatí. Motorku lze také vylepšovat. K dispozici bude přibližně dvacet kategorií, kromě kosmetických úprav bude možné zlepšit také výkon.

Nové součástky je možné najít po celém světě, například v nepojízdných autech, na něž budou hráči během toulání po světě často narážet. Řeč padla také na vylepšování zbraní, nová udělátka budou dostupná u obchodníků. Hráči si však nejprve musí získat jejich náklonnost, třeba tím, že se nabídnou splnit nějaký ten úkol. Vývojáři se samozřejmě nezapomněli pochlubit, že hra nebude hráče otravovat nahrávacími časy. Důraz je kladen na svobodu hráče. Ve světě je možné se pohybovat dle libosti, je však nutné počítat třeba s cyklem dne a noci. Během noční procházky se hráči budou muset připravit na agresivnější nepřátele.

Už v minulosti jsme se dozvěděli, že na hráče čekají také jistá rozhodnutí. Zvolená možnost rozhodne, jak budou hlavní postavu vnímat ostatní NPC. O příběhu a dění ve světě ale autoři příliš detailů neprozradili. Podle všeho chtějí, aby si odpovědi našli hráči sami.

Hra vychází 22. února exkluzivně pro Playstation 4. Předobjednat si jí můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama