A Plague Tale: Innocence v E3 traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka A Plague Tale: Innocence v E3 traileru

A Plague Tale: Innocence v E3 traileru

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

15. 6. 2018 05:00 1
Reklama

Asobo studio vypustilo trailer na připravovanou hru A Plague Tale: Innocence, která nabízí pohled na mimořádně dobře zpracované postavy sourozenců, kteří jsou obklopeni nekonečnými zástupy hlodavců. Potkany od nich drží jen zapálený oheň, ale i ten jednou dohoří.

Přeneseme se do Francouzského království ve 12. století, kdy Černá smrt pustošila lidský druh. Ale to není vše, smrt totiž přináší i všudypřítomné množství potkanů, kteří sežerou vše, na co zrovna narazí. Ačkoliv hra nabídne prvky adventury, akce i stealthu, nepřijdeme ani o srdceryvný příběh dvou sourozenců. Ve středověké Francii se ocitneme coby starší sestra Amicia, která se stará o svého mladšího bratra Huga. Ten je sice malý a v mnohých ohledech potřebuje péči, avšak na druhou stranu vyniká svou inteligencí.

Francouzské Asobo studio stojí za tituly jako Quantum Break, Recore či sérií The Crew. Jedná se tak o zkušené vývojáře, kterým bychom mohli svěřit naši důvěru a očekávat kvalitní zpracování. A Plague Tale: Innocence vyjde příští rok pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, minimální doporučený věk je 18 let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama