Beyond Good & Evil 2 příští rok v open betě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beyond Good & Evil 2 příští rok v open betě

Beyond Good & Evil 2 příští rok v open betě

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

18. 6. 2018 16:00
Reklama

Na letošní E3 konferenci jsme se dočkali krásného cinematic traileru i gameplaye přímo z připravované akční adventury Beyond Good and Evil 2.  A ačkoliv data vydání jsme se nedočkali, nyní vyšla informace, že Ubisoft plánuje otevřenou betu na konec příštího roku. 

Nejde sice o kdo ví jak povzbudivou zprávu, ale s největší pravděpodobností si hru budeme moci alespoň vyzkoušet, aniž bychom ji přímo kupovali. Přece jen první díl vyšel už roku 2003 a čekání je to úmorně dlouhé.

Zatímco valná většina informací se k nám dostává skrze Twitter, tentokrát se Michel Ancel rozpovídal na Instagramu. Nenapsal to přímo do popisku příspěvku, který přikládáme níže, ale do komentáře pod ním. Člověk zkrátka nikdy neví, odkud nová informace přivane.

Akční adventura Beyond Good and Evil 2 byla oznámena již roku 2008. Následoval dlouhodobý chaos, kdy veřejnost nevěděla, zda hra nakonec bude vydána či nikoliv. Dle prosakujících informací to možná nevěděla ani samotná společnost Ubisoft. Jelikož jsme se však dvě po sobě jdoucí E3 konference dočkali parádních trailerů, zdá se, že vývoje už je na správné cestě. Teď už jen počkat.

Titul dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One, předobjednávat lze již nyní.

#BGE2: Roaming around one of the main doors of Ganesha city

Příspěvek sdílený Michel Ancel (@michelancel),

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama