Beta Falloutu 76 nejdříve na Xboxu One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Falloutu 76 nejdříve na Xboxu One

Beta Falloutu 76 nejdříve na Xboxu One

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 6. 2018 08:39
Reklama

Na letošní konferenci Bethesdy jsme se dočkali plnohodnotného představení nejnovějšího přírůstku do série Fallout. Potvrdila se celá řada spekulací, jako třeba že Fallout 76 bude MMORPG, ale ne úplně tak tradiční. Nenajdete v něm žádné NPC a hráčů na celém serveru bude jen pár desítek.

Ještě před tím, než hra 14. listopadu vyjde se budeme moci zapojit do betatestu, který Bethesda označuje jako Break-It-Early Test Application. Hráči na Xboxu ale dostanou přednost. Přesné datum konání bety sice ještě neznáme, ale je jisté, že pokud hrajete na PlayStationu 4 nebo PC, budete si muset počkat ještě o něco déle. Alespoň v tomhle ohledu si pro sebe Microsoft zajistil nějakou exkluzivitu.

Pokud se do bety chcete zapojit i vy, musíte si hru předobjednat. Veškerý obsah po vydání by pak měl už dorazit na všechny platformy současně. S tím souvisí i nedávné vyjádření Bethesdy, že Fallout 76 bude obsahovat mikrotransakce. Veškerý obsah, který si budete moci koupit za reálné peníze, budou jen kosmetické předměty. Díky tomu si mohou dovolit vydávat DLC ke hře zcela zdarma.

Fallout 76 si můžete předobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama