Ace Combat 7 se hlásí o vzlet
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ace Combat 7 se hlásí o vzlet

Ace Combat 7 se hlásí o vzlet

Marek Selinger

Marek Selinger

21. 6. 2018 09:15 2
Reklama

Sedmý Ace Combat se nám poprvé představil na PlayStation Experience 2015, což už je, řekněme si upřímně, relativně dlouhá doba. Od té doby autoři příliš sdílní na informace nebyli, až jsme si začínali myslet, že hru provázejí nějaké problémy při vývoji. Toto podezřelé ticho nabouraly nové informace a trailer ukazující aktuální stav hry.

Důležitou součástí hry bude proměnlivé počasí, které by mělo ovlivňovat chování pilota, respektive hráče. Ten se bude muset vypořádat s nevyzpytatelnými bouřkami, které můžou přijít z ničeho nic, zhoršit viditelnost a způsobit ještě větší nepříjemnosti v boji. Jakýkoliv riskantní manévr bude v této situaci ještě nebezpečnější.

Hra bude zasazena do roku 2019, do úplně stejné oblasti jako jeho předchůdci v podobě třetího a čtvrtého dílu. Hráč se zmocní pilota, jež je členem Osean Air Defense Force a bude jedním z mnoha, který se zapojí do konfliktu, kde nepůjde rozlišit mezi dobrem a zlem. To alespoň říkají sami vývojáří. Jak to s titulem nakonec dopadne, se dozvíme příští rok, kdy by se měl po dlouhých letech dočkat svého vydání. Fanoušci už jsou určitě natěšení, vždyť poslední regulérní díl ze série vyšel již před dlouhými sedmi lety. Navíc, pokud se nemýlíme, žádná podobná hra na současné generaci konzolí prostě není.

Ace Combat 7: Skies Unkown vyjde na PS4 a Xbox One, vy si ho můžete předobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama