V Cyberpunku létající auta řídit nebudeme
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Cyberpunku létající auta řídit nebudeme

V Cyberpunku létající auta řídit nebudeme

Martin Nahodil

Martin Nahodil

21. 6. 2018 07:52 10
Reklama

Během posledních dní jsme se o nejnovějším titulu od polského studia CD Projekt RED dozvěděli docela dost nových informací. Mimo jiné i to, že zdejší město Night City nebude žádný prcek a je rozdělené na 6 čtvrtí. Chodit všude pěšky není zrovna nejlepší řešení, takže logicky dojde i na vozidla. Už bylo potvrzeno, že můžeme řídit auta a motorky a měli jsme za to, že do toho spadají i létající auta. Byli jsme ale vyvedeni z omylu.

Level designér Max Pears v rozhovoru pro Metro GameCetral řekl, že létající auta sice ve hře budou, ale hráč je řídit nemůže. Během některých misí bychom tuto možnost ale přeci jen měli dostat. Při běžném hraní se ale budeme muset přepravovat pěšky, autem nebo na motorce.

Létající vozidla by do hry pasovala i v tom smyslu, že to má být obrovský svět hlavně z vertikálního pohledu. Průzkum by pak byl o něco jednodušší. Raději si ale počkáme, jak se vůbec CD Projektu podaří zpracovat klasická vozidla. Přeci jen je to jejich vůbec první hra, kde budou dopravní prostředky, pokud tedy nepočítáme Klepnu ze Zaklínače.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama