Vývoj remaku FF VII je na tom dobře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj remaku FF VII je na tom dobře

Vývoj remaku FF VII je na tom dobře

Martin Nahodil

Martin Nahodil

21. 6. 2018 12:08 3
Reklama

Od Square Enixu jsme na letošní E3 čekali opravdu velké věci. Mimo jiné třeba nové informace o remaku Final Fantasy VII představeného už před několika lety nebo odhalení některého z projektů, na kterém spolupracují s Marvelem. Bohužel jejich tiskovka, která proběhla Nintendo stylem, za moc nestála. O vývoji výše zmíněného remaku alespoň promluvil jeho tvůrce Tetsuja Nomura v posledním čísle Famitsu.

Nic konkrétního ale nečekejte. Spíš je to jen takové ubezpečení fanoušků, že se na remaku stále pracuje. Nomura řekl, že vývoj probíhá více než dobře. Dokonce lépe, než zprvu předpokládali. K tomu ještě poprosil fanoušky, ať na nové informace o Final Fantasy VII ještě chvíli počkají.

Z dostupných informací víme, že v začátcích nebyl vývoj nic jednoduchého. Od prvotního plánu, kdy chtěl Square Enix spolupracovat s externími studii, přešli všechny práce do rukou studií interních. Po internetu také kolují zvěsti, že se v minulém roce vše hodilo do koše a práce začali zase od začátku. To jsou ale zatím jen spekulace.

Něco nového jsme se z rozhovoru ale přeci jen něco dozvěděli. Nomura krom pochvalování vývojového procesu také zmínil, že hra bude oproti originálu obsahovat i rozvinutí příběhu některých vedlejších postav. Základní zápletka ale zůstane nezměněna. Už by to ale opravdu chtělo, aby se hra alespoň představila v plné parádě, když její vydání je stále v nedohlednu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama