V srpnu vyjde Divinity: OS 2 Definitive Edition
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V srpnu vyjde Divinity: OS 2 Definitive Edition

V srpnu vyjde Divinity: OS 2 Definitive Edition

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

22. 6. 2018 06:00
Reklama

Larian Studios dělají vše proto, aby se v očích hráčů dostali do těch nejvyšších kolonek adorace, které již dlouho okupuje třeba CD Projekt RED. A nutno dodat, že tam pravděpodobně patří – nejenže dělají skvěle hodnocené hry, ale ještě se o ně po vydání příkladně starají, a to i dlouho po vydání.

A hlavně zdarma, nutno podotknouti. Pokud jste Divinity: Original Sin 2 zafinancovali na Kickstarteru, včera vám do mailové schránky přišel již 47. (!) projektový update. V tom se píše, že již v srpnu každý ze stávajících vlastníků hry na PC zcela zdarma obdrží update na Definitive Edition verzi hry (konzolová verze této edice vyjde premiérově ve stejný den). A podobně jako u Zaklínačské série se nejedná jen o nic neznamenající označení.

Definitivní edice by měla obsahovat více než 1 000 změn, mezi které se řadí třeba úpravy často kritizované poslední části hry. Ta dostala více než 150 tisíc nových řádků textu a 130 tisíc nově namluvených slov. Přidány byly nejen nové dialogy a situace, ale i charakterová pozadí, která do velké míry ovlivní intenzitu příběhu. Přibude také zbrusu nový tutoriál, se kterým souvisí vybalancování soubojů pro narovnání obtížnostní křivky, která se v originální hře tu a tam potýkala se zbytečnými fluktuacemi.

Pro méně zkušené hráče přibude Story mód, který doplní stávající Explorer a Classic, přičemž mezi obtížnostmi bude možné kdykoliv přepínat. A pak se také zlepší ekonomický balanc hry, optimalizace, deník, UI, hudba a spousta dalších věcí. Legenda navíc praví, že pro stávající majitele hry a nové předobjednávky přibude i nový společník – Sir Lora, veverčí rytíř.

Je tedy více než jasné, že pokud jste RPG pozitivní, bude se vám definitivní edice náramně líbit – ať už jste původní Original Sin 2 (recenze od Adama Zámečníka zde) hráli, nebo si na něj teprve brousíte zuby. A kdo ještě brousit nezačal, nechť zabrousí na Xzone pro předobjednávku, ať z toho pak nemusí zase vybrušovat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama