Unravel Two se na Switch zatím nechystá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unravel Two se na Switch zatím nechystá

Unravel Two se na Switch zatím nechystá

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 6. 2018 05:05
Reklama

Druhé Unravel se objevilo zčistajasna na konferenci EA Play. Kámoši z bavlny si ihned získali publikum, nahnětený tetřev se pro mnohé stal hlavním maskotem celé letošní E3. Fanoušci na pokračování navíc nemuseli dlouho čekat, hra byla k dispozici hned po konferenci, což také potěšilo. Počkat si však budou muset majitelé konzole Nintendo Switch, kam hra v nejbližší době pravděpodobně nezavítá.

Kreativní ředitel Martin Sahlin na Twitteru zmínil, že Unravel Two by na konzoli od Nintenda bylo určitě skvělé. Nicméně pro malé studio představuje port hry hodně práce. Ve studiu zkrátka chybí dostatek prostředků. Sahlin však jedním dechem dodává, že se nevzdávají, musí ale najít tu správnou cestu.

V podobném duchu se v minulosti pro server GameIndustry.biz vyjádřil také Michael Gill, který měl vývoj hry na starost. Podle jeho slov by se celá hra minimálně o půl roku zpozdila, kdyby pracovali také na verzi pro Switch. Šedesát snímků za sekundu je pro hru klíčová záležitost. Pokud by chtěli tuto hodnotu při stejné grafice na Switchi zachovat, šlo by o velkou výzvu. PhyreEngine, na němž hra stojí, navíc Switch nepodporuje, což pro autory znamená nutnost pohrát si s jeho kódem. Studio však aktuálně zaměstnává pouze dva programátory, jejichž pozornost se nyní zaměřuje na updaty.

Vývojáři ze studia Coldwood Interactive se tedy nevzdávají. Aktuálně se však na verzi pro Nintendo Switch nepracuje. Nezbývá než vyzkoušet hru na jiných platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama