Nové záběry z Assetto Corsa Competizione
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové záběry z Assetto Corsa Competizione

Nové záběry z Assetto Corsa Competizione

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

23. 6. 2018 07:15
Reklama

Výstava E3 nepatří jen extrémně ambiciózním AAA hrám, ale i titulům mířícím na poněkud užší skupinu hráčů. To, že se jim nedostává tolik pozornosti, ale vůbec neznamená, že by nebyly tolik kvalitní. Jednou z takových skupin jsou i automobilové simulátory, na které sice zrovna nemíří světla reflektorů, ale i tak si za léta vývoje vybudovaly opravdu početnou komunitu.

Mezi opravdu hardcore simulátory patří Assetto Corsa, jejíž nový díl Competizione by se již toto léto měl objevit na obrazovkách našich počítačů. Pod kapotou se bude nacházet Unreal Engine 4, jehož síla by měla pomoci nejen k tradičně dokonalé simulaci jízdních vlastností jednotlivých vozů, ale i k realistickému vykreslení deště a denního cyklu, na které se můžete podívat na přiložených videích (déšť ale momentálně není v hotovém stádiu, nemůže se tedy alespoň zatím rovnat dosud nepřekonanému Driveclubu).

Competizione navíc obsahuje i plně licencovanou závodní sérii Blancpain GT, která se skládá z vytrvalostních závodů automobilů třídy GT3. Pokud vám označení nic neříká, vězte, že se ve hře setkáte mj. s podrobně vymodelovanými Audi R8 LMS, Ferrari 488 GT3, Lamborghini Huracan GT3 nebo Porsche 911 GT3 R. Samozřejmostí pak budou extrémně přesné tratě, realistické animace jezdce a mechaniků, propracované módy pro jednoho i více hráčů a obvyklá výborná podpora herních volantů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama