Spin-off LiS Captain Spirit bez trofejí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spin-off LiS Captain Spirit bez trofejí

Spin-off LiS Captain Spirit bez trofejí

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

24. 6. 2018 10:00 5
Reklama

V roce 2005 zavedl Microsoft na Xboxu 360 systém Gamerscore, čímž odstartoval existenci sdílených videoherních úspěchů, tzv. achievementů. O dva roky později byl podobný systém implementován na Steam a v roce 2008 zavedla achievementy i Sony, pouze pod názvem trofeje. Pro některé hráče je sbírání achievementů či trofejí přímo posedlostí, někteří si jich vůbec nevšímají, ale pro každého hráče jejich záznam funguje minimálně jako určitá forma automaticky vytvářeného deníku.

Chystaný spin-off série Life is Strange s názvem The Awesome Adventures of Captain Spirit se do něj ale nezapíše. Ačkoli achievementy a trofeje mají i ty nejmenší nezávislé tituly, dokonce i hry zdarma, tady žádné nebudou. Zařadí se tak po bok demo a beta verzí her, což je velice nezvyklé. Sám Raoul Barbet z Dontnod Entertainment by totiž The Awesome Adventures of Captain Spirit za demoverzi neoznačil.

„Jedná se o samostatný zážitek. To znamená, že pokud neznáte Life is Strange, můžete si zahrát a vyzkoušet typ her, který děláme, a doufám, že i DNA Life is Strange. Samozřejmě, že pokud Life is Strange znáte, najdete v The Awesome Adventures of Captain Spirit spoustu detailů.“, řekl. Zhruba dvouhodinovou epizodu si budete moci sami zdarma vyzkoušet již zítra, a to na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama