Treyarch zvažuje mody pro Black Ops 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Treyarch zvažuje mody pro Black Ops 4

Treyarch zvažuje mody pro Black Ops 4

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

24. 6. 2018 20:06 3
Reklama

Od prvních náznaků o existenci Call of Duty: Black Ops 4 je nový díl od studia Treyarch samé překvapení. Battle royal režim, absenci singleplayerové kampaně a nedávno oznámenou exkluzivitu pro Battle.net nyní doplňuje další informace o možné podpoře modů.

V rozhovoru pro GamerHubTV šéf studia Treyarch Dan Bunting řekl: „V tuto chvíli ještě nejsme připraveni mluvit o našich plánech s mody. Jsme ale velkými fanoušky moderské komunity a ti, kteří sledují Treyarch dlouhodobě to dobře vědí. Mnoho našich vývojářů jsme najali přímo z řad moderů, protože udělali mod, který se zviditelnil.“ Po vydání moderských nástrojů pro Black Ops 3 to bylo pro sérii Call of Duty po dlouhých letech poprvé. Je proto potěšující slyšet, že o nich v Treyarchu v souvislosti s novým dílem opět uvažují.

Co se Battle.netu týče, bude to v sérii poprvé, co se Call of Duty na této platformě objeví. Jelikož se jedná o exkluzivitu pro tuto platformu, nebude možné Black Ops 4 zakoupit na populárnějším Steamu. Do hry budou samozřejmě plně integrovány všechny sociální prvky a funkce, na které jsme z Battle.netu zvyklí. Jak se sázka na novou platformu Treyarchu vyplatí, že dozvíme už 12. října. Pokud nestojíte o digitální verzi hry, můžete si předobjednat krabicovou na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama