Activision dává FS naprostou volnost
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Activision dává FS naprostou volnost

Activision dává FS naprostou volnost

Martin Nahodil

Martin Nahodil

25. 6. 2018 12:48 2
Reklama

Představení nové značky Sekiro od FromSoftware bylo pro mnohé hráče obrovským překvapením. Někoho ale mohlo zarazit, že v roli vydavatele se objevil Activision. Pověst tohoto vydavatelství nepatří mezi ty nejpozitivnější a hráči kvůli tomu měli obavy, jestli náhodou nebudou do vývoje přehnaně zasahovat. Dle slov samotného Mijazakiho se ale nic takového rozhodně nestane.

"Už od začátku jsme samozřejmě měli určitou představu o této hře. Mluvili jsme s celou řadou vydavatelů a Activision náš nápad opravdu zaujal. Nejen že se jim tento projekt zalíbil, ale působilo to na mě, že nám s ním chtějí pomoci, jak jen to jde," řekl Mijazaki.

Není to poprvé, co FromSoftware spojí s Activisionem své síly. Už měli co dočinění i s vydáváním Tenchu, což je série, ke které je Sekiro často přirovnávané. Je tedy možné, že i kvůli dřívější spolupráci padla volba právě na Activision.

"Ceníme si také toho, že Activision zaujímá postoj 'Vy máte nad vším kontrolu. Dělejte, co dělat máte a my vás budeme podporovat vším, co máme'. Tohle jsme si vyjasnili hned na začátku. Od doby, co jsme s vývojem začali a co se nám zatím povedlo vytvořit, jsme stále stejně nadšeni a zatím vše probíhá skvěle," dodal Mijazaki. Ohledně toho, že by se Activision nějak víc vměšoval do vývoje Sekiro: Shadow Die Twice bychom se tedy neobávali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama