Cage nevylučuje pokračování Detroitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cage nevylučuje pokračování Detroitu

Cage nevylučuje pokračování Detroitu

Marek Selinger

Marek Selinger

25. 6. 2018 13:22 1
Reklama

Fahrenheit. Heavy Rain. Beyond: Two Souls. A nakonec Detroit: Become Human. Zcela určitě poznávate tituly pařížského studia Quantic Dream, jehož hlavní a nejznámnější tváří je postava Davida Cage. Známý videoherní režisér se nyní rozpovídal o nedávno vydáném titulu.

Cage již dříve prohlásil, že nevznikne sequel Heavy Rain s tím, že chce přicházet s novými příběhy. Jak se však zdá, teorie se totiž vždy nemusí potkat s praxí. „Práce na pokračování připadají v úvahu, pokud dostaneme nové nápady, a jestliže v sobě najdeme dostatečné množství vášně přijít s dalším příbehem z toho univerza“ říká hlavní představil studia. Dodává, že práce na příběhu Detroitu si v Quantic Dream vážně užili, že se při ní naučili spoustě nových věcí a získali spoustu drahocenných zkušeností.

Otázka padla i na možné doplnění původního příběhu v podobě DLC, Cage aspol. však zatím nejsou zatím připraveni cokoliv oznámit. Ono se není čemu divit, hra vyšla teprve před měsícem. Poslední zpráva týkající se Detroitu se pojí s počtem prodaných kusů. Ten za pouhé dva týdny od vydání zvládl prodat na milion kusů, což je číslo, který od té doby ještě zcela určitě narostlo. Slušný počin na interkativní adventuru.

A co vy, jak se vám líbí hry těchto francouzských vývojářů? Přáli byste si druhý díl Detroitu? Dejte nám vědět do diskuze!

Detroit: Become Human si můžete koupit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama