Chlapec utratil ve Fortnite skoro 1000$
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chlapec utratil ve Fortnite skoro 1000$

Chlapec utratil ve Fortnite skoro 1000$

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

25. 6. 2018 17:40 44
Reklama

A je to tady zase. Zase se rodiče nevěnují dítěti, zase mu svěří kreditku, zase jej nechají dlouho o samotě a zase je na vině kdokoliv jiný než právě rodiče. I tak by se dal shrnout nejnovější příběh z Velké Británie.

Ano, stále se to děje. Otec svému dvanáctiletému synovi půjčil kreditku, aby si koupil jeden z trendy oblečků ve Fortnite, načež syn správně a spořádaně otci kartu vrátil. To, že syn není až tak spořádaný, zjistil otec o několik dní později, kdy na něj z přehledu transakcí pod kolonkou Epic Games zírala útrata ve výši 918 dolarů, tedy něco přes dvacet tisíc korun. Hra si totiž údaje ke kartě pamatuje a rozjívenému synátorovi tak nestálo nic v cestě, aby uskutečnil svůj plán za koupí té nejblyštivější kazajky na serveru.

Nešťastný otec teď samozřejmě viní Epic Games a svoji banku, pravděpodobně nevědíc, že na kreditní kartě jde velice jednoduše nastavit limit. Situaci by se samozřejmě dalo předejít prostým nenecháním svého dítěte samotného s kreditní kartou, ale teď už by se stejně jednalo o chození s křížkem po funuse.

Navíc to vypadá, že Fortnite má v Británii na svědomí více kontroverzí, za které mohou všichni, jen ne rodiče. Jako příklad slouží třeba devítiletá dívenka, jejíž závislost na extrémně populární battle royale hře již došla do takového stádia, že si při hraní ani neodskakuje na záchod. Až vám tedy bude příště při hraní nějaké dítě živočišně popisovat, co dělá s vaší matkou, vzpomeňte si, že možná sedí ve vlastní moči a brzy jej čeká výprask od naštvaného otce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama