Oznámen kamionový simulátor Truck Driver
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámen kamionový simulátor Truck Driver

Oznámen kamionový simulátor Truck Driver

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

26. 6. 2018 18:00 18
Reklama

Kamionové simulátory byly ještě deset let zpět doménou několika obskurních titulů, které u většiny lidí patřily do kategorie „Raději knihu.“ S vydáním tuzemského Euro Truck Simulátoru však došlo k rychlé otočce o 180 stupňů a z truck simulátorů se stal fenomén. Dá se však říci, že pražští SCS Software si na toto odvětví vytvořili takřka monopol, čemuž se pokusí zabránit Truck Driver od tvůrců Real Farm.

A čím se chce hra odlišit od české konkurence? Důraz by měla klást na komunitu měst, kterými bude hráč projíždět. Nejen že přijímání zakázek od stejných lidí zlepšuje vztahy a otevírá lepší možnosti, pokud se rozhodnete svým truckem podpořit některý komunitní projekt, uvidíte výsledek své práce (kupříkladu novou budovu) přímo ve městě.

Jelikož prvotina tvůrců Real Farm nesklízela moc pozitivní ohlasy u hráčů ani recenzentů, rozhodli se vývojáři pro vydání hry na Early Accessu, od čehož si slibují lepší zpětnou vazbu od fanoušků a tím pádem kvalitnější hru. Truck Driver by se navíc měl podívat i na konzole, což z něj dělá historicky první titul podobného ražení, který nevyjde jen na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama