V AC Odyssey se budeme potápět
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V AC Odyssey se budeme potápět

V AC Odyssey se budeme potápět

Martin Nahodil

Martin Nahodil

26. 6. 2018 10:08 14
Reklama

Během konference Ubisoftu se nám nejnovější díl této dlouholeté série představil v plné parádě. Spousta spekulací ohledně Assassin's Creed Odysses se potvrdila, ale je tady stále dost neobjasněných věcí. Teď už jsme ale zase o něco chytřejší díky zdroji, který si říká The Codex.

První z nových informací se týká levelování. S hlavní postavou budeme moci dosáhnout až 50 levelů, což ostatně potvrdil i game direktor Scott Phillips během E3. Vývoj postavy jako takový pak bude postavený na stejném principu jako v Assassin's Creed Origins.

Black Flag je bezesporu jedním z obecně nejoblíbenějších her série. Mimo jiné to bylo díky systému plavby lodí. V Origins námořní bitvy také nechyběly a Odyssey bude v tomto trendu pokračovat. Po potopení nepřátelských lodí ale nebude následovat jen sesbírání surovin.

Abyste získali veškeré zdroje, budete se pro ně muset potopit. To trochu přibližuje námořní část alespoň trochu realitě. Nejásejte předem, další informace se vzdaluje od reality, jak to jen jde. Pokud si totiž nasadíte spartanskou helmu, můžete být pod vodou neomezenou dobu. Ne, také nám to nedává smysl. Série Assassin's Creed ale nikdy necílila především na realističnost, takže nás to ani moc nepřekvapuje. Odyssey si můžete již nyní předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama